A megtisztított vel?t áztassuk ecetes vízbe 3-4 órára.
Tegyük egy lábasba a feldarabolt répát, a hagymát és a f?szernövényt. Facsarjuk rá a citromot és f?szerezzük sóval
Kölön edényben el?re meg kell f?znünk a vel?t és le kell hártyáznunk, mint a herét, ami el?tte forró vízbe mártsunk bele, hogy könnyebb legyen. A gombák kb. 2x2 centiméte
A sertésvel?t langyos vízbe beáztatjuk és leszedjük róla a hártyás réteget. Enyhén besózzuk és jöhet a hagyományos panírozás: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ha elkészültünk
A sertésvel?r?l a hártyás részeket levágjuk, majd felkockázzuk. A lereszelt hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vel?t, sózzuk, borsozzuk, és készre sütjük. Ez
Sós vízben megf?zzük a vel?t és felszeleteljük. Karikára vágjuk a zsemlét, belemártjuk a felvert tojásba, a vel?be is kavarunk egy keveset, és a zsemlekarikára rakjuk. Ol
Vel?t megmossuk és 2 órára beáztatjuk. Hagymát apróra vágjuk, petrezselyemzöldet felaprózzuk. Bográcsban olajat hevítünk, megpároljuk benne a hagymát, majd átsütjük rajta
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom