A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd 1 órát h?t?ben pihentetjük.
A keményít?t 2 ev?kanál vízzel összekeverjük, majd hozáadjuk a megmosott áfonyához és cukorhoz
Keverjük ki a vajat a cukorral, adjuk hozzá a tojást, a tojássárgákat és a lisztet. Fedjük le, és tegyük 1 éjszakára a h?t?be. Másnap tegyük süt?formába, kenjük meg tojás
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, kettéosztjuk, majd 30 perce h?t?be tesszük.
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, levét kinyomjuk, majd hozzáadjuk a cukrot és fah
A tészta elkészítéséhez a lisztet elkeverjük a süt?porral, beledolgozzuk a vajat, beleöntjük a cukrot, vaníliás cukrot, beleverjük a tojást és annyi tejfölt öntünk bele,
A lisztb?l, vajból, cukorból, sóból, borból és tejfölb?l tésztát gyúrunk, elfelezzük, majd kinyújtjuk. Egy tálban összekeverjük a citrom levét, héját kevés borral, mézes
A vajat habosra verjük 200 g kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a fahéjjal, a gyömbérrel, a kardamonnal, a tojásokkal, a liszttel és a süt?porral, majd az eg
175 g lisztb?l kupacot készítünk mélyedéssel a közepén, majd beletesszük a porcukrot, a sót, 3 ev?kanál hideg vizet és a szeletelt vajat. Alaposan összegyúrjuk, majd 1-2
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a sót, és kockára vágott vajat. Dolgozzuk össze, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy összeálljon. Fomáljunk bel?le cipót, és alufóli
Ugrás a lap tetejére >>