A sütőt előmelegítjük, és kivajazunk egy tepsit. A gyümölcsöket szükség szerint alaposan megmossuk és megtisztítjuk a felesleges dolgoktól. A gyümölcs egyharmadát habfix
Sütőnket melegítsük elő 170 fokra mielőtt nekiállunk a sütésnek. Vajazzuk ki a muffinformákat, vagy használjunk muffin papírt. A cseresznyét szabadítsuk meg szárától, mos
Szükségünk lesz egy másfél literes kivajazott kuglófformára, miután a sütőt 160 °C-ra melegítettük elő. A csokoládét darabokra aprítjuk fel, kis lángon egy edényben a vaj
a sütőt előmelegítjük 175 °C-ra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A csokoládét feldaraboljuk, kakaóporral és tejszínnel kis lángon felolvasztjuk. A mogyorókrémet vajja
A banánokat villával szétnyomkodjuk, és hozzá adjuk a vajat és a cukrot. A tepsit vajjal kenjük át, a sütőt pedig 175° C-ra melegítjük elő. Egyesével hozzá keverjük a toj
Sütőlemezt veszünk elő, melyre sütőpapírt helyezünk. A sütőt előmelegítjük 175 °c-ra. A csokoládét feldaraboljuk és gőz felett egy edényben felolvasztjuk. Hozzátesszük a
A sütőt 160 °C-ra melegítjük elő, a sütőformát vajjal kenjük ki. A csokoládét feldaraboljuk, kakaóporral és a tejszínnel lassú tűzön felolvasztjuk, majd félrehúzzuk. A to
Sütőpapírt terítünk a tepsibe, a sütőt pedig előmelegítjük 200 °C-ra. a tojásokat cukorral, vaníliás cukorral és vajjal keverjük össze. Adjuk hozzá a kakaóport és a tejet
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom