A süt?t el?melegítjük, és kivajazunk egy tepsit. A gyümölcsöket szükség szerint alaposan megmossuk és megtisztítjuk a felesleges dolgoktól. A gyümölcs egyharmadát habfix
Süt?nket melegítsük el? 170 fokra miel?tt nekiállunk a sütésnek. Vajazzuk ki a muffinformákat, vagy használjunk muffin papírt. A cseresznyét szabadítsuk meg szárától, mos
Szükségünk lesz egy másfél literes kivajazott kuglófformára, miután a süt?t 160 °C-ra melegítettük el?. A csokoládét darabokra aprítjuk fel, kis lángon egy edényben a vaj
a süt?t el?melegítjük 175 °C-ra, egy tepsit kibélelünk süt?papírral. A csokoládét feldaraboljuk, kakaóporral és tejszínnel kis lángon felolvasztjuk. A mogyorókrémet vajja
A banánokat villával szétnyomkodjuk, és hozzá adjuk a vajat és a cukrot. A tepsit vajjal kenjük át, a süt?t pedig 175° C-ra melegítjük el?. Egyesével hozzá keverjük a toj
Süt?lemezt veszünk el?, melyre süt?papírt helyezünk. A süt?t el?melegítjük 175 °c-ra. A csokoládét feldaraboljuk és g?z felett egy edényben felolvasztjuk. Hozzátesszük a
A süt?t 160 °C-ra melegítjük el?, a süt?formát vajjal kenjük ki. A csokoládét feldaraboljuk, kakaóporral és a tejszínnel lassú t?zön felolvasztjuk, majd félrehúzzuk. A to
Süt?papírt terítünk a tepsibe, a süt?t pedig el?melegítjük 200 °C-ra. a tojásokat cukorral, vaníliás cukorral és vajjal keverjük össze. Adjuk hozzá a kakaóport és a tejet
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom