Babot el?z? este vízbe áztatjuk. Bárányhúst feldaraboljuk, szalonnát felkockázzuk. Répát karikára vágjuk. Vöröshagymát vékony szeletekre karikázzuk. Petrezselymet felaprí
Bográcsunkba 2dl olajra odatesszük a hagymát pirulni közben össze kockázzuk a marhalábszárat. Ha a hagyma megpirult akkor beletesszük a f?szereket és a husit. Tulajdonkép
A húst vágjuk kockára, a bográcsot kenjük ki zsírral, tegyük bele a húst, és a karikára vágott hagymát. A húst pirítsuk a t?zön fehéredésig, és öntsük fel annyi vízzel, h
Húst ujjnyi vékony szeletekre vágjuk. Szalonnát felkockázzuk, vöröshagymát karikára szeleteljük. Paradicsomot felkockázzuk, zöldpaprikát csíkokra vágjuk. Szalonnát a bogr
Birkacombot feldaraboljuk. Vöröshagymát felkockázzuk, fokhagymát péppé zúzzuk. Káposztát legyaluljuk, zöldpaprikát felkarikázzuk. Paradicsomot felszeleteljük, burgonyát f
Bográcsban lisztet és tojást gyúrunk össze, és amikor összeállt, csipetkéket csipkedünk bel?le. Kitesszük száradni, a bográcsban pedig vizet forralunk. Beletesszük a csip
Bográcsban zsírt olvasztunk fel, belekeverünk pirospaprikát, 1-2 pohár vizet öntünk hozzá és belerakjuk a hosszában felvágott krumplit. Hozzáadjuk a zellert és petrezsely
Daraboljuk fel a birkahúst. Birka koponyáját kettéhasítjuk, agyvel?t megsózzuk, megborsozzuk, megpaprikázzuk, és a koponyát összekötjük. Vöröshagymát finomra vágjuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>