A sajtot 1 cm-s kockákra vágom, a hagymát karikára vágom és a többi hozzávalóval összekeverem,Szép salátástálba teszem és kb. 2-3 óra múlva fogyasztható
A zöldségeket és a burgonyát hasábokra vágjuk, és megf?zzük. A tejfölt vagy joghurtot a sóval és a fehér borssal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sajtot, a f?tt burgon
A babot sós, ecettel, egész borssal és babérlevéllel ízesített vízben megf?zzük. A sajtot hasábokra vágjuk, kever?tálba tesszük, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot
A megmosott, kicsumázott paprikákat hosszában négybevágjuk, majd a cikkeket felaprítjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát vékonyra szeleteljük, a sajtot
A sajtról a fehér bevonatot eltávolítjuk, felszeleteljük ( 2 x 1 cm-es ) lapocskákra vágjuk. A megmosott uborkát és retket szintén így vágjuk fel. A joghurtot borsozzuk,
A diót ledaráljuk és a rokfortot szétmorzsoljuk. Következ? lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük az ecetet, az olajat, a majonézt és a tejszínt
Az edami sajtot, az almát és az ananászt egyforma hasábokra vágjuk fel, maj hozzáadjuk a megmosott sz?l?szemeket. A gyümölcsökb?l egy - két darabot félreteszünk a díszíté
Vékony metéltre vágjuk a sajtot és a fejes salátát, a f?tt tojásokat cikkekre vágjuk. Az olajat elkeverjük az almaecettel, ízesítjük sóval, porcukorral és a f?szerekkel,
Ugrás a lap tetejére >>