A grillsüt?ben a tüzet el?készítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük olívaolajjal. A tonha
Az olajat hevítsük fel egy serpeny?ben, és pirítsuk meg benne kevergetve a hagymát 3-4 perc alatt. Adjuk hozzá a fokhagymát és az oregánót, majd pirítsuk még 1 percig. Ad
Alufóliában fektessük le a tonhalat, locsoljuk meg a balzsamecettel, a mézzel és a szezámolajjal. Zárjuk le a fóliát, és süssük meg a süt?ben.
El?készület: 10 perc.
Süt
A halakat kifilézzük, és az eltávolított fejüket, csontokat, f?szeres vízbe feltesszük f?ni. Kb. 2 óra után a levest lesz?rjük, és a húst lepasszírozzuk. A filézett húst
A tonhalszeleteket vajon átsütjük. A megtisztított gombát felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, majd a gombát megpirítjuk rajta. Utána a halszeletekre halmozzuk, megszór
A grillen forró tüzet gyújtunk. A zöldbabot roppanósra pároljuk. Vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a mustárt, a fokhagymát, a szardellakrémet, az olívao
A halat feldaraboljuk, meglocsoljuk citromlével és megsütjük az olajban. A répát, zellert felszeleteljük és a borsóval együtt megpároljuk a vajon. Egy tál közepére helyez
A grillsüt?ben a tüzet el?készítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük olívaolajjal. A tonha
Ugrás a lap tetejére >>