Mossuk meg alaposan a parikákat, majd töröljük meg és így tegyük be az üvegbe. Tegyünk rá egész borsot és tormaszeleteket. Forraljunk vízet, amibe kih?lése után öntsünk e
Paprikát félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. 2-3 csíkra vágjuk. Sós vízben 5 percig blansírozzuk, hideg vízzel hirtelen leöntjük, és lecsöpögtetjük. Héját lehúzzuk.
Para
Paprikát félbevágjuk, majd süt?lemezre tesszük. Miután felhólyagosodott kivesszük, és rostélyrácsra tesszük, majd a héját lehúzzuk. Hagymát felkarikázzuk, és a peperonit
A megmosott paprika magházát kiszedjük, húsát felszeleteljük, megsózzuk, majd néhány órát állni hagyjuk. Utána üvegekbe tesszük. Ecetes, babérlevéllel, borssal és cukorra
Megmosszuk a paprikát, és megszabadítjuk a csutkájától. FElkarokázzuk és sós vízzel leforrázzuk. A vízbe literenként tegyünk 2 dkg sót. Keverjük a vízben 10 percig, amjd
A paprikákat karikázzuk fel, és forrázzuk le ecetes vízzel. Hagyjuk kicsit állni, majd sz?rjük le, és tegyük üvegekbe. Készítsünk er?s ecetes levet, amelybe tegyünk sót,
A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük, majd a süt?be tesszük. Amikor a héja felhólyagosodik, kiszedjük, sót szórunk rá, majd letakarjuk egy tiszta konyharuhával. Amik
A paprikákat mossuk meg, tegyük a t?zhely lapjára, és kis lángon süssük át. Ezután tegyük egy tálba, sózzuk kicsit meg, majd takarjuk le, és hagyjuk állni. Húzzuk le a hé
Ugrás a lap tetejére >>