A hús mindkét felét vajon megpirítjuk 7-7 percig, egy másik lábosban pedig a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombákat pároljuk puhára. Ezután felöntjük a vadalaplév
A meggy levének nyolcadát és a meggy nagy részét egy cserépedénybe tesszük, beleöntjük a bort, kevés sót szórunk rá. A nyulat sózzuk, borsozzuk, majd magas fokozaton egy
A filét és a csontot külön választjuk, majd a csontot a zöldségekkel és a szalonnával megpirítjuk a vajon. Ezután felöntjük a levessel, majd ha a felére f?tt, beletesszük
A karalábéleveleket blansírozzuk sós vízben, majd mindegyikbe teszünk egy-egy sóval, borssal ízesített, tojássárgájával megkent nyúlgerincet. Így egyesével a tésztába tek
A nyúlgerincet a f?szerekkel ízesítjük, majd forró olívaolajban el?sütjük. Ezután az olajat leöntjük alóla, és a f?szerecetben megpároljuk. A salátákat széttépkedjük, egy
Öblítsük át a spenótot, majd blansírozzuk 5 percen keresztül sós vízben.
A beleket meleg vízben mossuk meg és csöpögtessük le.
A nyúlhúst kockázzuk fel és ízesítsük só
A megtisztított nyulat daraboljuk fel 4 részre, majd dolgozzuk össze a borral, egy kis olajjal és sóval, valamint borssal. Pihentessük egy órán át, majd irdaljuk be és t?
A nyulat felszeleteljük, majd hideg vízbe áztatjuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rózsapaprikát, a húst, majd sózzuk, és készre pároljuk. Végül a
Ugrás a lap tetejére >>