Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat. Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet. F?zzük fel és fölözzük le a habját. Tegyük bele a megpucolt zöldségeket, a
Tisztítsuk meg, mossuk át a nyulat, majd daraboljuk 10 részre és f?szerezzük be sóval, valamint borssal. Az olívaolajon pirítsuk meg minden oldalát 20 perc alatt, majd do
A nyúlfilékb?l négy egyforma érmét szelünk, majd az egy kanál vajjal elkevert olajban mindkét felét 2 percig sütjük. Sóval, borssal megszórjuk, kevés alaplevet öntünk hoz
Összeturmixoljuk az articsókát a dióolaj felével, citromlével, sóval, borssal. Egy másik tálban a maradék olajhoz keverjük az ecetet, ezt is sózzuk, borsozzuk, majd belek
A filéket olajban 4-5 percig sütjük, majd alufóliába tekerjük. A gombát felszeleteljük, olajban megpirítjuk, majd az egyik kakukkf?ág leveleit és a felaprózott hagymát ho
A zöldbabot 5 percig f?zzük, majd leh?tjük, közben a salátát összetépkedjük. A körtét felszeleteljük, citromlével meglocsoljuk, a gombákat is szeletekre vágjuk. A húst só
A húst megpirítjuk a vajon, sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük, majd fél órát pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát, a felkockázott tököz, a narancsok levét és
A nyulat kiterítjük, sózzuk, a zöldf?szerekkel megszórjuk, majd rátesszük a szalonnacsíkokat. Erre rákanalazzuk a darált húst, majd az egészet feltekerjük, és megkötjük.
Ugrás a lap tetejére >>