A libamellek b?rét óvatosan bevagdossuk, majd zsiradék nélkül süt?edénybe tesszük, b?rös felükkel lefelé, és öt-hat percig pirítjuk. Ezután megfordítjuk és a másik oldalá
Pucoljuk meg és magozzuk ki az almákat. A ranettalmát szeleteljük fel, hintsük meg a porcukorral és öntözzük meg a calvadossal. A sütni való almákat hagyjuk egészben és f
Az almát hámozzuk meg, és vágjuk négybe. Tegyük egy lapos edénybe, öntsük rá a pálinkát.
A hagymákat vágjuk apróra, és keverjük össze az apróra vágott zsályával. Melegít
Az almát hámozzuk meg, és vágjuk négybe. Tegyük egy lapos edénybe, öntsük rá a pálinkát.
A hagymákat vágjuk apróra, és keverjük össze az apróra vágott zsályával. Áztassu
A megtisztított, felaprított aprólékot, zöldségeket feltesszük f?ni. Hozzáadjuk a f?szereket. Rántást készítünk lisztb?l, és zsírból, és a gombával együtt a levesbe kever
Fogunk egy tálat, beletesszük az aszalt szilvát, majd annyi rumos-citromot töltünk hozzá, hogy ellepje. Így egy éjszakát állni hagyom. Másnap a libát sóval, borssal, citr
A húst megmossuk, majd lábosba tesszük, úgy, hogy alul legyenek a combok, felette pedig a melle. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük f?ni. Amikor felforrt, lehabozzu
A libát megtisztítjuk, a nyakát levágjuk, bels?ségeit kiszedjük. A vajat felhevítjük, majd a liba minden oldalát megpirítjuk benne, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát fel
Ugrás a lap tetejére >>