A megmosott, lereszelt almához hozzákeverjük a tartósítószert. Utána üvegekbe töltjük jó szorosan, és lezárjuk. Ha túl sok leve van, öntsük le, és pár hét múlva öntsük vi
Az almát és a ringlót megtisztítjuk, majd elfelezzük, kimagozzuk, és felkockázzuk ?ket. Mindkét gyümölcsb?l 2,5 dkg-ot leturmixolunk, majd a maradék gyümölcsökkel együtt
Az almákat megmossuk, héját levágjuk, magházát eltávolítjuk, majd húsát lereszeljük. Utána víz nélkül megf?zzük. Amikor elf?tt a leve, üvegekbe merjük. A tetejére teszünk
A kakukkfüvet leöblítjük, leszárítjuk, majd összekötjük ?ket. A balzsamecetet az almalével, a bef?z?cukorral és a kakukkf?vel egy lábosban felforraljuk. 4 percig bugyogva
A mogyoróhagymát megtisztítjuk, majd kockára vágjuk. A birsalmákat áttöröljük, megmossuk, negyedekre vágjuk, majd a magházukat kivágjuk. A mangót meghámozzuk, szeletekre
Folyó víz alatt öblítsük át a birsalmát, vágjuk cikkekre és magozzuk ki. Ezután engedjük fel b?ségesen vízzel és pároljuk puhára. Ha kész egy textilruhán át fél napig sz?
A birsalmákat áttöröljük, a szárvégeket kivágjuk. A gyümölcsöt nagyobb darabokra vágjuk. A magházat nem távolítjuk el, mert az nagyon sok pektint tartalmaz. A feldarabolt
A birsalmákat áttöröljük, a szárvégeket kivágjuk. A gyümölcsöt feldaraboljuk. A birset 1 liter vízben 1 óra hosszat f?zzük.
A birset a f?z?lével együtt átpasszírozzuk. A
Ugrás a lap tetejére >>