A megmosott, lereszelt almához hozzákeverjük a tartósítószert. Utána üvegekbe töltjük jó szorosan, és lezárjuk. Ha túl sok leve van, öntsük le, és pár h
Az almát és a ringlót megtisztítjuk, majd elfelezzük, kimagozzuk, és felkockázzuk őket. Mindkét gyümölcsből 2,5 dkg-ot leturmixolunk, majd a maradék gyümöl
Az almákat megmossuk, héját levágjuk, magházát eltávolítjuk, majd húsát lereszeljük. Utána víz nélkül megfőzzük. Amikor elfőtt a leve, üvegekbe merjük
A kakukkfüvet leöblítjük, leszárítjuk, majd összekötjük őket. A balzsamecetet az almalével, a befőzőcukorral és a kakukkfűvel egy lábosban felforraljuk. 4
A mogyoróhagymát megtisztítjuk, majd kockára vágjuk. A birsalmákat áttöröljük, megmossuk, negyedekre vágjuk, majd a magházukat kivágjuk. A mangót meghámozz
Folyó víz alatt öblítsük át a birsalmát, vágjuk cikkekre és magozzuk ki. Ezután engedjük fel bőségesen vízzel és pároljuk puhára. Ha kész egy textilruh
A birsalmákat áttöröljük, a szárvégeket kivágjuk. A gyümölcsöt nagyobb darabokra vágjuk. A magházat nem távolítjuk el, mert az nagyon sok pektint tartalmaz
A birsalmákat áttöröljük, a szárvégeket kivágjuk. A gyümölcsöt feldaraboljuk. A birset 1 liter vízben 1 óra hosszat főzzük.
A birset a főzőlével együt
Ugrás a lap tetejére >>