A tésztához az összes hozzávalót alaposan összedolgozzuk, majd negyed órára h?t?be tesszük. Eközben a szardíniákat sózzuk, majd ezeket is a tésztába keverjük. Végül a tés
A lisztet dolgozzuk össze sóval és adjuk hozzá 2 liter sós forró vízhez. Ebben pároljuk meg a megtisztított articsókákat háromnegyed óra alatt. Ezután vegyük ki és a leve
Készítsük el? a faszenet a grillsüt?ben. A ribizlit mossuk meg, és metsszük le. A feny?magot pirítsuk meg zsiradék nélkül. A petrezselymet vágjuk apróra. A hagymát vágjuk
Tegyük a halakat porcelántálra, és közéjük a narancsszeleteket. Sózzuk- borsozzuk, és az összevagdalt petrezselyemmel szórjuk meg. Az olívaolajjal locsoljuk meg és keverj
A halat kiszálkázzuk, fejét levágjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd b? olajban kisütjük. A visszamaradt olajon a hagymát és a paradicsomot megfonnyasztjuk, megszórjuk 1
Alufóliára tesszük az algalapokat, erre a rizst, a rizsre a vajban párolt szardíniát, rákot, f?szereket, feltekerjük ?ket és süt?ben készre pároljuk.
A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat eltávolítjuk. A halat feldaraboljuk, összekeverjük a bechamellel, citromlével, f?szerekkel, habzsákba tesszük és megtöltjük vele a toj
A halról leöntjük az olajat, lecsöpögtetjük. A szardíniát, uborkát, olívabogyót felaprítjuk. A halolajat, tejfölt, citromlevet, f?szereket összekeverjük, végül a halra ön
Ugrás a lap tetejére >>