A zöldségeket megtisztítjuk, majd az összeset felkockázzuk, a paprikát karikákra vágjuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a zölds
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd felkarikázzuk, sóval, borssal megszórjuk, majd egy jénaiba tesszük. Ezután a zsemlemorzsát ráhintjük, és ráöntjük a
Szabadítsuk meg a szalonnát a bőrétől, vágjuk kockákra, pirítsuk meg az olajon és szűrjük le a visszamaradt zaftot.
Pucoljuk meg a hagymát és a burgonyát,
A burgonyákat sós vízben 25-30 percet főzzük, majd meghámozzuk és felkarikázzuk. Eközben a felaprózott hagymát és a felcsíkozott sonkát a vajon megpirítjuk
A tojást felverjük, majd hozzáöntjük a tejet, sózzuk, borsozzuk. A petrezselyemzöldet és a kaprot felaprózzuk, majd ezt is a tojáshoz adjuk az összepréselt fo
A héjában főtt burgonyát meghámozuk, felkarikázzuk és egy
kivajazott tűzálló tálba tesszük. A hagymát finomra szeljük és fonnyasszuk meg a vajon, majd s
Hámozzuk meg és vágjuk szeletekre a burgonyát. Aprítsuk finomra a fokhagymát. Serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, és süssük meg benne a burgonyát. 5
A sajtot elkeverjük a joghurttal, sóval és metélőhagymával. Kevés szerecsendiót reszeljünk rá.
A burgonyát héjastul megsütjük, meghámozzuk, és felkariká
Ugrás a lap tetejére >>