A paprikát és a padlizsánt 15 percig grillezzük. A padlizsánt el?z?leg villával megszurkáljuk, majd kivesszük a süt?b?l, meghámozzuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. 1 ek. o
Hámozzuk meg az almát és a tormát, majd reszeljük le. Adjunk hozzá olajat, ecetet, sót, cukrot, és az er?levest.
Kitesszük a tejet pár napra, ezalatt megalszik.
Aludttejet bográcsban felmelegítjük, ez összekapódik és túró lesz bel?le. Kenyérrel fogyasztjuk.
A babot az olívaolajjal együtt keverjük darabosra egy robotgép segítségével. Tegyük át egy tálba, majd adjuk hozzá a petrezselymet és a sajtot. Sózzuk, borsozzuk ízlés sz
Pirítsuk meg üvegesre a hagymát, majd dobjuk bele a fokhagymát, és pirítsuk még 1 percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is. Keverjük össze, és f?zzük 20 percig. Hagyjuk
A zselatinport kevés langyos vízben feloldjuk. A mártást felforraljuk, majd hozzáadjuk a bort és a zselatint.
Vad- és vöröshúsokhoz használjuk.
A vajat felolvasztjuk, majd addig forraljuk, amíg a víz elpárolog bel?le. Belekeverjük a lisztet, és folytonos keverés mellett addig f?zzük, amíg el nem válik a lábos fal
Olvasztott vajon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk kevergetés mellett a felforrósított tejet, és csomómentesre keverjük. 15 percig f?zzük, és a végén f?szerezzük.
Ugrás a lap tetejére >>