A káposztát legyaluljuk, a hagymát felaprózzuk, az almát kimagozzuk és felkockázzuk. A zsíron megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a káposztát, és egy id? után az almát
Zöldséget felkockázzuk. F?zelékféléket külön-külön lábasba, sós vízzel megf?zzük, majd lesz?rjük. Tálaláskor olvasztott vajjal meglocsoljuk.
Öblítsük el az articsókákat. Távolítsuk el az alsó leveleket, és vágjuk rövidre a szárát. F?zzük citromlével vagy ecettel ízesített vízben 25 percig.
Pucoljuk meg a répá
A babot megf?zzük, és belerakjuk az ecetes, f?szeres vízbe a hagymával együtt, és érlel?dni hagyjuk.
Mossuk meg a zöldborsót, a salátát, hámozzuk meg a gyöngyhagymát. Tegyük egy lábosba ?ket, adjuk hozzá a zöld f?szert, 4 ek. felkockázott vajat, a cukrot, a bacont, egy c
Burgonyát héjában megf?zzük, meghámozzuk, ha kih?lt karikára vágjuk. Vajban megfonnyasztjuk a karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a citrom reszelt héját, zúzott fokhagymá
A felaprózott hagymát és a felkarikázott répát a vajon megpároljuk, majd felöntjük a levessel. Így kb. 20 percig f?zzük, majd lesz?rjük. A levéhez keverünk annyi vizet, h
Burgonyát héjában félig megf?zzük, melegen meghámozzuk, és ha kih?lt, karikára vágjuk. Besamelt készítünk, ha langyosra h?lt, f?szerezzük, és elkeverjük benne a tojássárg
Ugrás a lap tetejére >>