A lisztet és a darát, citrom levét vízzel - nokedlinél s?r?bb állagúra - összekeverjük. Néhány órát pihenni hagyjuk. 2 ev?kanál olajat lábosba teszünk és beleöntjük a mas
A hozzávalókat elkeverjük és hozzáadjuk a vizet. Állni hagyjuk kb. 1 órát. Nokedli s?r?ség?re kavarjuk. Gofrisüt?ben sütjük, olajosmaggal, karobkrémmel fogyasztjuk.
A hajdinát és a kölest vízbe áztatjuk, felforraljuk, fed? alatt duzzasztjuk. A lenmagot pár percig f?zzük. A t?zr?l levéve h?tjük, beletesszük a szódabikarbónát és a bork
A leh?tött joghurtot keverjük simára, adjuk hozzá a lereszelt uborkát és az apróra vágott kaprot, mentát. Keverjük hozzá a f?szereket, a szétnyomkodott fokhagymát, ízlés
A pulyka szeleteket verjük vékonyra, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb serpeny?ben hevítsük fel a Rama margarin felét és az olíva olajat, majd a hússzeletek mi
A hozzávalókat jól elkeverjük és hozzáadjuk a vizet, majd 1 órára állni hagyjuk. S?r? masszát kell kapnunk, a nokedlihaz hasonlót. A formában kisütjük, fokhagymával megke
Az uborkát hosszában kettévágjuk és kikaparjuk a közepét. A túrót áttörjük, hozzákeverjük a kivájt uborkát, és a többi hozzávalót. Megtöltjük a túrókeverékkel az uborkát,
Egy éjszakára tönkölyt beáztatjuk. Másnap megf?zzük, kevés ideig duzzasztjuk a láng eloltása után, majd a felesleges vizet lesz?rjük. Húsdarálón ledaráljuk, ha lágynak t?
Ugrás a lap tetejére >>