Serpeny?ben keverjük addig a kagylókat, amíg kinyílnak. Ezután szétnyitjuk ?ket. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a csíp?s paprikát pedig karikára. Kiolajozun
A halat 24 órával el?tte beáztatjuk, és négyszer cserélünk rajta vizet. Lesz?rjük, konyharuhával megtöröljük, kiszálkázzuk, és apóra daraboljuk. Ismét megtöröljük, és fél
Vágjuk négyzet alakúra az alufóliát, kenjük ki vajjal és jól szórjuk meg sóval, valamint borssal. A megtisztított, megmosott és lecsöpögtetett halat helyezzük a batyuba.
A sózott t?kehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet négyszer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A halat a tejszínben feltesszük f?ni, beletesszük a fokha
A sózott t?kehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A tejszínben f?zni kezdjük, beletesszük a fokhagymát, és 8
A sózott t?kehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A süt?t 200 fokra melegítjük. A halat a tejszínben f?zni ke
A sózott t?kehalat 48 órán keresztül hideg vízben áztatjuk, a vizet 4 szer cseréljük. A halat 8 részre vágjuk. A süt?t 200 fokra melegítjük. A halat a tejszínben f?zni ke
A hagymakarikákat puhítsuk meg 3 perc alatt az olajon és a vajon. Adjuk hozzá a burgonyát, és pirítsuk 5 percig. Tegyük bele a halat, a rozmaringot és a citromhéjat. Önts
Ugrás a lap tetejére >>