A zöldségeket tisztítsd meg, a hagymát, a padlizsánt, a cukkinit karikázd fel,csumázd ki a paprikát, majd vágd szeletekre. Fonnyaszd meg olajon a hagymát, tegyél bele öss
A húst megtisztítjuk, szétvágjuk néhány darabra, sóval, borssal megszórjuk, majd a f?z?vajon kicsit megpirítjuk. A hagymát felaprózzuk, ezt is vajon megpirítjuk, és a hús
Fogunk egy római tálat, melyet bevizezünk. Felkockázzuk a húst és a zöldségféléket. A tál aljára tesszük a répát, a hagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, a burgonyát,
A burgonyákat megtisztítjuk, meghámozzuk, felszeleteljük, a póréhagymát pedig karikákra vágjuk. A burgonya felét forró olajba teszük, hozzáadjuk a sajtot, a hagymát, megs
A cipó tetejét vágjuk le, szedjük ki a belsejét és hagyjuk egy napig, hogy megszikkadjon.
Az összevágott hagymát futtassuk meg a vajon, majd adjuk hozzá a felcsíkozott p
A tojássárgáját jól dolgozzuk össze 100 gramm cukorral, fél citrom facsart levével és a reszelt citrom héjával.
A zselatinlapokat pár percre mártsuk hideg vízbe, ezután
A szalonnát felkockázzuk megpirítjuk, rátesszük a karikára vágott hagymát, és megfonnyasztjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, majoránnát és a borsot, majd beletesszük a vel?t
A húsokat felkockázzuk, megsózzuk, majd a h?t?be tesszük két órára. A két óra elteltével kivesszük a h?t?b?l, kétszer ledaráljuk, sóval és borssal ízesítjük, beletesszük
Ugrás a lap tetejére >>