A babhoz kevés vizet adunk, és félig megf?zzük. A hagymát felszeleteljük, és megfuttatjuk az olajon. Rátesszük a felkarikázott paprikát. A paradicsom héját lehúzzuk, magj
A gyöngyhagymát hagyjuk egészben, a karfiolt szedjük darabokra, a többi zöldséget pedig szeleteljük fel. Ezután az egészet jó alaposan dolgozzuk össze a sóval, a cukorral
A paprikákat folyó víz alatt átöblítjük, lecsöpögtetjük, kimagozzuk, feldaraboljuk és ledaráljuk. Jól összedolgozzuk a sóval, lefedjük és 12 órán át pihentetjük, hogy jól
Vágjuk szeletekre a tököt, majd 3-4 cm-es darabokra. Tegyük egy tálba, és öntsük rá annyi vizet, ami épp elfedi, és fed? alatt f?zzük 30 percig.
Reszeljük le a gyömbérg
A babot a vegyes zöldséggel és sóval, borssal ízesített vízben megf?zzük. Utána lesz?rjük és üvegekbe tesszük. A levéhez ecetet keverünk, még egyszer felf?zzük, majd a ba
A babot jól felengedjük vízzel, f?szerezzük sóval, felforraljuk és közepes lángon roppanósra pároljuk. Ezután lesz?rjük, bef?ttes üvegekbe töltjük, felengedjük a levével
A megtisztított gombát felszeleteljük, és kis üvegekbe tesszük. A tetejére teszünk egy kevés tartósítószert. Sóval ízesített vizet forralunk, megvárjuk amíg kih?l, majd a
A hozzávalókat ízlés szerinti egységekben jól dolgozzuk össze egy hordóban, majd folyamatosan adagoljuk bele az idény szerinti zöldségeket. Fontos, hogy a zöldségeket fol
Ugrás a lap tetejére >>