Az aprólékot megmossuk, majd feldaraboljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és felszeleteljük, majd az aprólékkal együtt forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a f?szereket és
A paprikákat megmossuk, magját kiszedjük majd a hagymával együtt feldaraboljuk. Olajat forrósítunk, majd a zöldségeket megpirítjuk rajta, hozzáöntjük a vad-alaplét és a t
Egy tálban összekeverjük az olajat, a bort, a narancshéjat, sózzuk, borsozzuk, majd 2-3 napig ebben pácoljuk a kacsát. Ezután szalonnával megt?zdeljük, majd olajban pirít
Miközben a krumplit puhára f?zzük, a felcsíkozott húst megpirítjuk. A levesbe reszeljük a f?tt krumplit, majd miután felforrt, az egészet leturmixoljuk. A felaprózott hag
A húst f?szerezzük, lisztbe hempergetjük, majd olajat hevítünk, és el?sütjük benne. Hozzákeverjük a tejszínt és az összetört fokhagymát, majd lefedve 25 percig f?zzük, am
A gesztenyét villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a bort, 2 szem szegf?szeget, egy kevés cukrot, majd 10 percig lassan f?zzük.
A zsemlét beáztatjuk a tejbe, kicsavarjuk,
Egy tálban összekeverjük a húst a tojással, a f?szerekkel, sózzuk, borsozzuk, majd négy részre osztjuk, és mindegyikb?l egy-egy pogácsát csinálunk. Két-két szalonnába tes
A feldarabolt húst olajban 5 percig pirítjuk, majd kisebb lángon még 5 percig sütjük, és félretesszük. A felaprózott hagyma felét az olajban kevés vízzel megpároljuk, maj
Ugrás a lap tetejére >>