Vágjuk nagyobb kockákra a húst és fűszerezzük be sóval, borssal, kakukkfűvel és felaprított borókabogyóval. Dolgozzuk hozzá a felkockázott répát, az össz
Megtisztítjuk a húst, bedörzsöljük durvára tört borókabogyóval, sóval és őrölt borssal. Körös- körül felforrósított olajon megpirítjuk. A vörösbort
A vaddisznófejet alaposan megtisztítjuk, és fél napig hideg vízben áztatjuk, közben többször cseréljük a vizet. Utána a szájába, fülébe és orrába tessz
A húst bepácoljuk, majd a közepén bevágjuk. A nyílásba fektetjük a debrecenit. Sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a grillfűszerrel. A zsiradékot felhevítj
A húsról lehúzzuk a bőrét, majd megszórjuk a fűszerekkel és fenyőmaggal. Sütőbe tesszük, és olajjal többször meglocsolva megsütjük.
Felszeletelve tála
A narancs héjat feldaraboljuk, majd a borban 10 percig forraljuk, és miután kihűlt, belekeverjük a ribizlizselét, kevés vizet, a mustárt, a citromlevet, sózzuk,
A húst az alaplében megfőzzük. A barnamártáshoz hozzákeverjük az ecetet, sót, borsot, citromlevet és borókabogyót, majd beletesszük a húst. Felforraljuk, ma
A hagymát felaprítjuk, forró zsíron megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst. Körbepirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd 1 dl bort adunk hozz
Ugrás a lap tetejére >>