Vágjuk nagyobb kockákra a húst és f?szerezzük be sóval, borssal, kakukkf?vel és felaprított borókabogyóval. Dolgozzuk hozzá a felkockázott répát, az összevágott hagymát,
Megtisztítjuk a húst, bedörzsöljük durvára tört borókabogyóval, sóval és ?rölt borssal. Körös- körül felforrósított olajon megpirítjuk. A vörösbort aláöntjük, lefedjük és
A vaddisznófejet alaposan megtisztítjuk, és fél napig hideg vízben áztatjuk, közben többször cseréljük a vizet. Utána a szájába, fülébe és orrába tesszük a f?szereket és
A húst bepácoljuk, majd a közepén bevágjuk. A nyílásba fektetjük a debrecenit. Sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a grillf?szerrel. A zsiradékot felhevítjük, majd megsütj
A húsról lehúzzuk a b?rét, majd megszórjuk a f?szerekkel és feny?maggal. Süt?be tesszük, és olajjal többször meglocsolva megsütjük.
Felszeletelve tálaljuk, kaprimártáss
A narancs héjat feldaraboljuk, majd a borban 10 percig forraljuk, és miután kih?lt, belekeverjük a ribizlizselét, kevés vizet, a mustárt, a citromlevet, sózzuk, borsozzuk
A húst az alaplében megf?zzük. A barnamártáshoz hozzákeverjük az ecetet, sót, borsot, citromlevet és borókabogyót, majd beletesszük a húst. Felforraljuk, majd lisztet pir
A hagymát felaprítjuk, forró zsíron megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst. Körbepirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd 1 dl bort adunk hozzá. Belekeverjük
Ugrás a lap tetejére >>