El?z? este beáztatjuk a babokat, majd sóval és kakukkf?vel majdnem puhára f?zzük. Hozzáadjuk az összevágott zöldbabot, és készre f?zzük. Oldalast feltesszük f?ni. Ha féli
Húst 1,5 l vízben, puhára f?zzük. Megpároljuk a szeletekre vágott zöldséget, hozzáadva a májat, és mindig egy kevés húslevest öntünk rá. Miután a zöldség megpuhult, belet
Felkockázott szalonnát kisütjük, zsírjában megpároljuk a hagymát, gombát, f?szerezzük, összekeverjük a darált hússal és a tojással. Ezt a húsra kenjük, húst felcsavarjuk,
A borjúszegyet felkockázzuk, és megf?zzük. Eközben a hagymát felaprózzuk, üvegesre pároljuk a felkockázott zellerrel, burgonyával és a felkarikázott sárgarépával és petre
Csíkokra vágjuk a marhahúst, a felkockázott szalonnát kisütjük. Ebben a zsírban megpároljuk a hagymát, rátesszük a húst, átsütjük, megsózzuk, megborsozzuk, nyomunk rá fok
4 cm-es darabokra vágjuk a póréhagymát, és a felkarikázott hagymával együtt a vajban puhára pároljuk. Belekeverjük a paradicsompürét, reszelt uborkát, f?szerezzük, hozzáa
Kettévágott combot és a feldarabolt mellet bedörzsöljük fokhagymával, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk kevés olajjal, és pár órát állni hagyjuk.
Olajat felforrósít
Tartármártásba hámozott, apró kockára vágott almát, f?tt céklát, vékony szeletekre vágott gombát teszünk, majd citromlével és snidlinggel ízesítjük.
Ugrás a lap tetejére >>