Előző este beáztatjuk a babokat, majd sóval és kakukkfűvel majdnem puhára főzzük. Hozzáadjuk az összevágott zöldbabot, és készre főzzük. Oldalast feltesszük főni. Ha féli
Húst 1,5 l vízben, puhára főzzük. Megpároljuk a szeletekre vágott zöldséget, hozzáadva a májat, és mindig egy kevés húslevest öntünk rá. Miután a zöldség megpuhult, belet
Felkockázott szalonnát kisütjük, zsírjában megpároljuk a hagymát, gombát, fűszerezzük, összekeverjük a darált hússal és a tojással. Ezt a húsra kenjük, húst felcsavarjuk,
A borjúszegyet felkockázzuk, és megfőzzük. Eközben a hagymát felaprózzuk, üvegesre pároljuk a felkockázott zellerrel, burgonyával és a felkarikázott sárgarépával és petre
Csíkokra vágjuk a marhahúst, a felkockázott szalonnát kisütjük. Ebben a zsírban megpároljuk a hagymát, rátesszük a húst, átsütjük, megsózzuk, megborsozzuk, nyomunk rá fok
4 cm-es darabokra vágjuk a póréhagymát, és a felkarikázott hagymával együtt a vajban puhára pároljuk. Belekeverjük a paradicsompürét, reszelt uborkát, fűszerezzük, hozzáa
Kettévágott combot és a feldarabolt mellet bedörzsöljük fokhagymával, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk kevés olajjal, és pár órát állni hagyjuk.
Olajat felforrósít
Tartármártásba hámozott, apró kockára vágott almát, főtt céklát, vékony szeletekre vágott gombát teszünk, majd citromlével és snidlinggel ízesítjük.
Ugrás a lap tetejére >>