Dolgozzuk össze egy edényben a paradicsomkonzervet, a paradicsompürét- és a szószt, a felvágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a cukrot és a f?szerkeveréket. Babérlevéllel
F?zzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki ?ket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A bels? részt vágjuk fel apróra, és keverjük el egy tálban a to
Az articsókát tisztítsuk meg, majd sós-citromos lobogó vízben negyed óráig pároljuk. Ezután vegyük ki a sz?rös belsejét és dörzsöljük be a citrommal.
A kenyérbelet süssü
A tésztát sós vízben kif?zzük, és leöblítjük. Megmossuk és megtisztítjuk a szárzellert és a petrezselymet. A szárzellereket félbe vágjuk és 5 mm hosszú darabokra aprítjuk
Jól klopfoljuk ki a húst, majd forgassuk bele a sóval felvert tojásba és a zsemlemorzsába. A bepanírozott húsokat egy serpeny?ben a vajon kisütjük, majd mindegyik szeletr
A darált húsokat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Sózzuk, borsozzuk, a bazsalikommal és a paprikával ízesítjük. Ezután felöntjük a levessel,
Tisztítsuk meg a zöldségeket, és vágjuk fel ?ket. A gombát negyedeljük el. Vajon pároljuk meg mindegyiket. Vágjuk durvára a császárhúst, és adjuk a zöldségekhez a borral
A hagymát, szalonnát, fokhagymát, sárgarépát, zellert, a vaj felén megpirítjuk, a spagetti tésztát puhára f?zzük. A pirított hozzávalókhoz öntjük a darált húst, f?szerez
Ugrás a lap tetejére >>