A halat megtisztítjuk, majd felszeleteljük és megsózzuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy bográcsba tesszük a hallal együtt, és felöntjük vízzel. Miután felforrt, hozzáadj
A halcsontot felengedjük b? vízzel és háromnegyed óráig takarékon f?zzük, közben sóval ízesítjük.
A hagymát, a gombát, a paradicsomot és a paprikákat felszeleteljük. El?
A pontyot megtisztítjuk, majd kifilézzük és felszeleteljük. A csontokat, a fejet és a farkat egy lábosba tesszük, sózzuk, majd felengedjük vízzel, és kb. egy órát f?zzük.
A halat felszeleteljük, megsózzuk és h?t?be tesszük. A halcsontból alaplevet készítünk, majd a halfiléket olajban megsütjük. A szalonnát felaprózzuk, és a gombával együtt
A halat megf?szerezzük, és megt?zdeljük, majd lisztbe forgatjuk és el?sütjük. A zsírt amiben a hal sült felhasználjuk a mártás készítéséhez:
megpirítjuk rajta a gombát,
A halat megtisztítjuk és a maradékot felöntjük 1 liter vízzel,amit f?zni kezdünk. Hozzáadjuk az egyik felvágott hagymát, sóval ízesítjük. Ebb?l a halléb?l 3-4 dl-re lesz
A halat felszeleteljük 3 cm-es darabokra. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát, a felkockázott paradicsomot és papri
A halakat megtiszítjuk, feldaraboljuk, a hagymát felkockázzuk és rétegenként egy lábasba helyezzük ?ket. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a f?szereket, és készre f?zzük.
Ugrás a lap tetejére >>