A juhtejet egy szitán áttörjük, majd hozzákeverjük a lisztet, és feltöltjük egy liter vízzel, és így felforraljuk. Eközben a kenyeret felszeleteljük, egy jénaiba rendezzü
Az összes zöldséget megtisztítjuk, majd felkockázzuk, a hagymát lereszeljük. Zsíron megpároljuk ?ket, majd hozzáöntünk 1,5 liter vizet. Sóval, borssal ízesítjük, majd a
Vízben feltesszük f?ni a csíkokat. Közben rántást készítünk: lisztet, apróra vágott hagymát, fél gerezd fokhagymát pirítunk, felöntjük kevés vízzel és ráöntjük a csíkokra
A zöldségeket megtisztítjuk, elnegyedeljük, majd egy lábosba tesszük a csirkeaprólékkal együtt. Felöntjük vízzel, sózzuk, és így készre f?zzük. Eközben a vajból és a lisz
Forraljuk fel az ecetes-sós vizet. Üssük a tojásokat egy mer?kanálba, és csúsztassuk a forró vízbe. F?zzük 3 percig, majd tegyük levesestányérba. Forró er?levest öntsük a
A kenyeret darabokra törjük, a tojásokat felverjük. Forró olajban megpirítjuk a kenyeret, majd lecsöpögtetjük. A vízben feloldjuk a cukrot, majd kevergetve felforraljuk.
A füstölt csülköt nagy darabokra vágjuk és puhára f?zzük. Eközben beletesszük az egész hagymát és a fokhagymát, és továbbf?zzük. A végén a fokhagymát kidobjuk a levesb?l.
A levest felf?zzük, hozzáadjuk a szeletekre vágott bambuszrügyet és gombát, majd sóval, borssal ízesítjük, és 2 percig forraljuk. A tojásokat felverjük, a leveshez adjuk,
Ugrás a lap tetejére >>