Elkészítés: A tojásokat kb 10 perc alatt keményref?zzük. A párizsit és a lecsöpögtetett uborkát vékony csíkokra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk. A majonézt és az ubor
A gombákat megtisztítjuk, majd sóval ízesített vízben 2 percig forraljuk. Lesz?rjük, kivágjuk a szárát, majd apróra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, és a keveréket a gom
Forraljunk sós vizet. Vermicellit f?zzük keményre.
Forraljunk olajat és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Tegyük hozzá a chorizót, gombát, és dinszteljük. Adjuk hozzá a
Az olívaolajon futtassuk meg az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felaprított gombát és facsarjuk rá a citrom levét. Így pároljuk 10 percig, közben sóval és bors
A gombát megmossuk, kefével átdörzsöljük, és a szárukat kivesszük. A cukkinit megmossuk, és kis kockára vágjuk, a sajtot lereszeljük.
A gombafejeket olajon megfuttatjuk,
A gombát tisztítsd meg, és darabold fel. Hevíts fel olajat, fonnyassz benne aprított fokhagymát. Dobd bele a gombát, a felkarikázott újhagymát, és a kakukkfüvet. Sózd, bo
Szeljük fel a hagymát, zúzzuk össze a fokhagymát és süssük üvegesre a felhevített vajban és olajban. Az apró darabokra vágott gombát adjuk hozzá és pirítsuk pár percig. F
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Ugrás a lap tetejére >>