Fogunk egy tálat, és beletesszük a tojásokat sárgáit, a mézet, a vajat, a cukrot és a szalalkálit. Ezeket alaposan összekeverjük, majd hozzátöltjük a tejet, és g?z felett
Fogunk egy kever?tálat, beletesszük a lisztet, a fahéjat, a szalalkálit, a szegf?szeget, a cukrot, a tojássárgáját, a mézet, a tejet és a reszelt citromhéjat. Az egészet
A mézet felforrósítjuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót, és jól összekeverjük. Ezután megtöltjük vele a két ostyalapot.
Amikor kih?lt felszeleteljük.
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a tojást, a cukrot, a süt?port és a lisztet. Ezután hozzáadjuk a mézet, a fahéjat és a szegf?szeget. Az egészet alaposan elkeverjük,
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a tojást, a lisztet, a cukrot, a süt?port és a mézet. Ezután hozzáadjuk a fahéjat és a szegf?szeget is. Az egészet egy el?készített
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy napig pihentetjük.
Utána kinyújtjuk a tésztát, majd kiszaggatjuk, és lassú t?znél megsütjük.
Tészta készítése: a hozzávalókat összegyúrjuk, három felé osztjuk, kinyújtjuk, és három lapot sütünk.
Krém készítése: a pudingot megf?zzük, majd hozzáadjuk a Rámát és
A tojásokat a cukorral összekeverjük, és folyamatos keverés mellett eldolgozzuk benne a süt?port, a lisztet és a zsemlemorzsát. Ezt tésztává nyújtjuk és keskeny szeletekr
Ugrás a lap tetejére >>