A harcsát megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és csíkokra szeljük. Sóval és csípős paprikával bedörzsölve pácolni hagyjuk. Közben kisütjük a fagyasztott hasábburgonyá
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A joghurtot és a fűszereket összedolgozzuk, ezzel bepácoljuk a halat és egy napra hűtőbe tesszük.
Ezután
Három réteg alufóliára tesszük a felkarikázott burgonyát, filét, felkarikázott hagymákat, és a ketté vágott olajbogyókat, majd leöntjük olvasztott vajas, kapros, sós önte
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és négy darabra vágjuk. Kissé kiklopfoljuk, besózzuk és állni hagyjuk.
A bort a cukorral hevíteni kezdjük, amíg elolvad.
A harcsacsontot felengedjük bő vízzel és nagy lángra tesszük. Ha már forr takarékra vesszük, hozzáadjuk az ételízesítőt és egy fél óráig főzzük. Ezzel megkapjuk a halalap
A sütőt 200 fokra melegítjük. Ha friss a banánlevél, akkor a középső eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk, és vízszintesen félb
A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, és a halat rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az eg
A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, és a halat rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az eg
Ugrás a lap tetejére >>