A harcsát megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és csíkokra szeljük. Sóval és csíp?s paprikával bedörzsölve pácolni hagyjuk. Közben kisütjük a fagyasztott hasábburgonyá
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A joghurtot és a f?szereket összedolgozzuk, ezzel bepácoljuk a halat és egy napra h?t?be tesszük.
Ezután
Három réteg alufóliára tesszük a felkarikázott burgonyát, filét, felkarikázott hagymákat, és a ketté vágott olajbogyókat, majd leöntjük olvasztott vajas, kapros, sós önte
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és négy darabra vágjuk. Kissé kiklopfoljuk, besózzuk és állni hagyjuk.
A bort a cukorral hevíteni kezdjük, amíg elolvad.
A harcsacsontot felengedjük b? vízzel és nagy lángra tesszük. Ha már forr takarékra vesszük, hozzáadjuk az ételízesít?t és egy fél óráig f?zzük. Ezzel megkapjuk a halalap
A süt?t 200 fokra melegítjük. Ha friss a banánlevél, akkor a középs? eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk, és vízszintesen félb
A halat olajjal megkenjük, és f?szerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, és a halat rátesszük. A grillsüt? egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az eg
A halat olajjal megkenjük, és f?szerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, és a halat rátesszük. A grillsüt? egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az eg
Ugrás a lap tetejére >>