Egy lábos sós vízben megf?zzük a tésztát, majd egy tálba lesz?rjük, és az olívaolajjal meglocsoljuk. A paprikákat kimagozzuk, és felvágjuk egyforma kockákra. A lazacot fe
Az algákat 20 percre beáztatjuk, majd az uborkával együtt feldaraboljuk, és egy tálba rakjuk. A mirint, az ecetet és a cukrot elkeverjük, hogy a cukor felolvadjon, majd a
Cikóriát kereszt alakban csíkokra vágjuk, majd összekeverjük a durvára reszelt almával és a galambbegysalátával. Ezután leöntjük salátaöntettel.
Almát durvára lereszeljük és a tisztított, finomra reszelt és marinírozott zellert összekeverjük a csíkokra vágott cikóriával és a salátaöntettel. Búzacsírát és kemény to
Kínai kelt megtisztítjuk, keresztbe finoman felcsíkozzuk, és összekeverjük a durván lereszelt almával és salátaöntettel. Búzacsírát szórunk rá, és tojással díszítjük.
Megtisztított almát és uborkát durvára reszeljük vagy vékony szeletekre vágva belekeverjük a lereszelt tökbe, és a salátaöntettel ízesítjük.
Zellert lereszeljük, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk. Durvára lereszelt almát és körtét felkockázzuk és belekeverjük a salátába. Dióbelet, mandulát adhatunk
A csirkemellet vékony csíkokra és az ananászt kis darabokra vágjuk. Következ? lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a tárkonyecetet, a ketchup-
Ugrás a lap tetejére >>