A süt?t 220 fokra el?melegítjük. Az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a pimentost, a paradicsomot, a pirospaprikát, a petrezselymet, az újhagymát, a savanyú fekete bo
A paradicsomot leforrázzuk, és lehúzzuk a héját, és a hagymával együtt felkockázzuk. A hagymát, paradicsomot, aprított fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a koc
Öntsük a citrom levét mind a hal küls?, majd bels? részére, és sózzuk meg. Dörzsöljük a belsejébe a Worcestershire-szószt. Béleljük ki a halkosarat baconszalonnával úgy,
Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. A pisztrángot nyissuk ketté, a belsejüket sózzuk, borsozzuk, majd hajtsuk össze, és kívülr?l kenjük be olajjal. A citromokat vágj
A süt?t 220 fokra el?melegítjük. A halat a paradicsomsalsa-val megtöltjük, és egy olajjal kikent tepsibe fektetjük. A tequilát aláöntjük, alufóliával letakarjuk, és 30-35
A halakat megtisztítás után, kívül- belül dörzsöld be sóval, fokhagymával.Rövid állás után tepsibe teheted, és locsold meg kevés olajjal, és forró süt?ben220°C- on 25- 30
A halakat tisztítsd meg, sózd be, fokhagymával kívül-belül dörzsöld meg. Hagyd állni kis ideig, és tedd tepsibe, locsold meg olajjal, és a forró süt?be 20 percig süsd.
A
A krumplit és a céklát megf?zzük, összeturmixoljuk, majd hozzákeverjük a vajat és a forró tejet. Ezután a kaprot, az ecetet, az olajat, sót, borsot és kevés jeget összetu
Ugrás a lap tetejére >>