Pucoljuk meg az almákat és magozzuk ki.
A vajon futtassunk meg 2 nagy felkockázott almát, majd dolgozzuk hozzá a zsemlemorzsát és a sonkát. Süssük néhány percig, közben
Keverjük össze a fűszerkeverék hozzávalóit. Metsszük be a kacsa bőrét, majd kenjük be a fűszerkeverékkel, és pihentessük 20-30 percig. Készítsük elő a parazsat a grillsüt
A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is hozzáadjuk. Majoránnával, petrezselyem
A banánt meghámozzuk, és feldaraboljuk. Rálocsolunk 1 dl bort, és hozzáadjuk a cukrot.
Az olajat felforrósítjuk, majd a húst átsütjük rajta, és kiszedjük. A visszamarad
A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított húslevest. Sütőbe tesszük, és köz
A fokhagymákat felszeleteljük, és megtűzdeljük vele a kacsát. Megsózzuk, majd fél órát pihentetjük. Ezután sütőbe tesszük, sütni kezdjük, közben többször meglocsoljuk a b
A kacsacombokat megtisztítjuk majd sós vízben a rozmaringgal és a fokhagymával egy órát főzzük. Ha nagyjából megpuhult, kacsa vagy liba zsírral kikent tepsibe tesszük
A feldarabolt kacsát megsózzuk. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, majd vajat forrósítunk és az egészet néhány percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a paradi
Ugrás a lap tetejére >>