A kacsaaprólékból és bels?ségekb?l levest készítünk, majd lesz?rjük, félre tesszük. Eközben a feldarabolt kacsát megpirítjuk, majd amikor aranybarnára sült, megszórjuk a
A felvert tojásból süssön vékony omlettet, majd tegye félre.
Vágja nagyon vékony csíkokra a húst, majd er?s t?zön 2 ev?kanál olajon pirítsa 2 percig. Adja hozzá a cukro
A gombát engedjük fel hideg vízzel, hagyjuk benne 2-3 órán át, majd csöpögtessük le.
A megtisztított, felkockázott húst pirítsuk meg egy ev?kanál olajon, majd dolgozzuk
A hozzávalókat egy lábosba tesszük, majd felforraljuk. Utána lefedve, közepes h?mérsékleten megf?zzük. Kivesszük a csirkét, kicsontozzuk, feldaraboljuk, majd pácoljuk.
A csirkemellet kifilézzük, ledaráljuk, majd hozzáadjuk a tojást, a gyömbérport, a felaprózott kelt, sóval és borssal ízesítjük. Közben a lisztból és a tojásból tésztát gy
A húst egy tálba felkockázzuk, a szójaszószt ráöntjük, és így pácolódni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben felverjük a tojásokat, majd a fél óra leteltével a húsra öntjük. A
A tésztát megf?zzük, a húst nagyon vékonyra felvágjuk, majd felkockázzuk. Az er?levest felforraljuk, majd beletesszük a rákokat, 5 perc után kivesszük ?ket, és a levest i
Az összetev?ket fél liter vízzel összekeverjük, és s?r? mártást f?zünk bel?le.
Ugrás a lap tetejére >>