A lazacot egy lezárható m?anyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára h?t?szekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat kiemeljük, lec
A lazacot megtisztítjuk, a hasát felnyitjuk, szálkáit eltávolítjuk. F?szerezzük, majd lisztbe mártjuk. Forró olajban mindkét oldalát kisütjük. Cseréptálba tesszük, és meg
A lazacot egy lezárható m?anyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára h?t?szekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat kiemeljük, lec
A rizst puhára f?zzük, eközben három tojást is megf?zünk, majd felaprózzuk ?ket. A vaj felében megpirítjuk a felaprózott újhagymát, sózzuk, borsozzuk. A maradék vajban a
Elkészítési id?: kb 45 perc
Energiatartalom: 485 kcal/2038 kj adagonként
A süt?t melegítsük el? 225 fokra, légkeverés esetén 205 fok is elegend?. A tésztát f?zzük ki a
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással meglocsoljuk, és a t
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. Az aioli hozzávalóit összekeverjük. A lazacot a deszkára tessz
Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalon melegítsen, a másikon ne. A lazacot a deszkára tesszük, a mártással meglocsoljuk, és a t
Ugrás a lap tetejére >>