Az olajat olyan serpeny?be öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kalmárt hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezzük, de a lisztbe
A szalonnát, a vajat, a fokhagymát és a szárított f?szereket nagy serpeny?ben, nagy lángon megfuttatjuk, nem engedjük megbarnulni. A lisztet a hagymás szalonnával összeke
A tintahal fejét levágjuk, testét felkarikázzuk és a karjaival együtt egy tálba tesszük. Citromlevet locsolunk rá, majd fél órára h?t?be tesszük. Eközben a hagymát és a c
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a h?t?szekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követ?en a lecsöpögtetett tintahalat megforgatj
A süt?t el?melegítjük 250-ra. A paprikákat megtisztítjuk, kimagozzuk, négyfelé vágjuk és héjukkal felfelé a tepsibe sorakoztatjuk. Kb. negyed órát sütjük. Ha fekete bubor
A tintahal fejét levágjuk, testét felkarikázzuk és a karjaival együtt egy tálba tesszük. Citromlevet locsolunk rá, majd fél órára h?t?be tesszük. Eközben a fokhagymát és
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a h?t?szekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követ?en a lecsöpögtetett tintahalat megforgatj
A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a citrom levében megforgatjuk, majd a h?t?szekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követ?en a lecsöpögtetett tintahalat megforga
Ugrás a lap tetejére >>