F?zzük a zöldbabot 4-5 percig forrásban lév? vízben, majd sz?rjük le, öblítsük le, és ütögessük szárazra. keverjük össze a babot, a sárgarépát, a borsót, a zellert és a p
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, formáljunk kis lepényeket, és ezekbe töltsük bele az összekevert tölteléket. Süt?ben közepes fokozaton süssük készre (böködjük meg
Egy tálban alaposan keverjünk össze a hozzávalókat, majd egy kikent tepsibe kis adagokra osszuk szét. Közepes fokozaton süssük készre. Ez a kis süti a gyerekek kedvence l
Készítsük el a pudingot, majd amikor már kissé kih?lt, keverjük bele a többi hozzávalót. Ezzel kész is a különleges krémünk. Ezt a krémet nem csak a tündértortánkban hasz
Egy tálban gyurjuk össze a búza- és rozslisztet az olajjal és a mézzel, valamint annyi vízzel, amellyel kell? s?r?ség? tésztát kapunk. Keverjük bele a többi hozzávalót, m
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, majd osszuk 3 felé. Nyújtsunk ki az egyiket, tegyük egy kikent, kilisztezett tepsibe, és kenjük be a fehér töltelékkel. Tegyünk rá
Az apróra vágott fügét rakjuk fel f?ni kb. másfélszer annyi vízben, mint a füge maga. Negyed óra után belekeverjük a keményít?t, melyet el?z?leg elkevertünk 1 dl vízzel.
A langyos kávét keverjük el a többi hozzávalóval, és máris kész egy különleges töltelék. Bármilyen édes tésztához, vagy piskótához jó. Az így elkészített süteményeket ízl
Ugrás a lap tetejére >>