A hagymát sóval és ecettel ízesített vízben főzzük néhány percig. Lecsöpögtetjük, majd kis üvegekbe rakjuk. Sós, borsos, tárkonyos ecetet forralunk, majd a hagymára merjü
A hagymákat pucoljuk meg, és forraljuk 1-2 percig sós-ecetes vízben. Szűrjük le, és tegyük a hagymákat üvegekbe. Késztísünk sós-cukors-borsos salátalevet, és forraljuk fe
Egy lábosban összekeverjük az ecetet, a bort, a cukrot, a sót, a chilit, a babérlevelet, a borsot, majd főzni kezdjük. A megtisztított hagymákat beletesszük, 25 percig fő
Mossuk meg a hagymát, csöpögtessük le és szabadítsuk meg a száraitól, valamint a gyökéralaptól. Egy edényben dolgozzuk össze a vízzel, a vajjal és a porcukorral. Kezdjük
A hagymát megpucoljuk. Párolóedénybe vizet teszünk, majd megsózzuk és ecetet öntünk bele. Gőz fölött puhára pároljuk a hagymát. A vajat megolvasztjuk, beletesszük a hagym
A hagymát 10 percig főzzük, majd szintén 10 percre hideg vízbe tesszük. Eközben az ecetet és 10 deka cukrot felforralunk, közben kevés vizet is öntünk hozzá. A többi cukr
A gyöngyhagymát és a cukrot forró olajba tesszük, majd 5 percig dinszteljük. Ekkor felöntjük a levessel, és addig főzzük, amíg teljesen elfő. Sózzuk, borsozzuk, az ecette
A bort felforraljuk az ecettel, cukorral, sóval és borssal. Utána hozzáadjuk a felaprított tárkonyt és cseresznyepaprkát, és tovább forraljuk. A fokhagymát gerezdekre sze
Ugrás a lap tetejére >>