A nyulat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, a szalonnát felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, szeleteljük, a hagymát pedig felaprózzuk. Ezután a húst vajon
Egy lábosba tesszük az almalevet, a bort, a cukrot és a beáztatott halenyvet, zselét főzünk belőle, amit a hűtőbe teszünk. Ezután a kakukkfüvet felaprózzuk,
A húst bepácoljuk, majd szétdaraboljuk, sózzuk, és borsozzuk.
A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és rátesszük a húst. Felengedjük a borral, majd cukrot pir
A combot a feldarabolt zöldséggel 1,5 liter vízbe tesszük, sózzuk, majd közepes hőfokon forrás után még egy órát főzzük. Ha teljesen megpuhult, feldarabolju
A gerinccsontot négy részre vágjuk, és leforrázzuk. Utána 2 l forró vízben főzni kezdjük. A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és borssal együtt fű
A húst fűszerezzük sóval, borssal, irdaljuk be és tűzdeljük meg a felcsíkozott szalonnával. A többi szalonnát hevítsük fel és pirítsuk meg benne a húst. H
A húst bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a pástétomfűszert. A vajat megolvasztjuk, beleforgatjuk a húst, majd roston megsütjük. Közben többsz
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, majd a combot befedjük vele, és serpenyőben a vajon sütni kezdjük. Fűszerekkel ízesítjük, és többször meglocsoljuk az
Ugrás a lap tetejére >>