A nyulat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, a szalonnát felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, szeleteljük, a hagymát pedig felaprózzuk. Ezután a húst vajon megpirítju
Egy lábosba tesszük az almalevet, a bort, a cukrot és a beáztatott halenyvet, zselét f?zünk bel?le, amit a h?t?be teszünk. Ezután a kakukkfüvet felaprózzuk, elkeverjük a
A húst bepácoljuk, majd szétdaraboljuk, sózzuk, és borsozzuk.
A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és rátesszük a húst. Felengedjük a borral, majd cukrot pirítunk, és azt
A combot a feldarabolt zöldséggel 1,5 liter vízbe tesszük, sózzuk, majd közepes h?fokon forrás után még egy órát f?zzük. Ha teljesen megpuhult, feldaraboljuk, és egy tálb
A gerinccsontot négy részre vágjuk, és leforrázzuk. Utána 2 l forró vízben f?zni kezdjük. A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és borssal együtt f?szerzacskóba kötj
A húst f?szerezzük sóval, borssal, irdaljuk be és t?zdeljük meg a felcsíkozott szalonnával. A többi szalonnát hevítsük fel és pirítsuk meg benne a húst. Ha jól átsült eng
A húst bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a pástétomf?szert. A vajat megolvasztjuk, beleforgatjuk a húst, majd roston megsütjük. Közben többször meglocsolju
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, majd a combot befedjük vele, és serpeny?ben a vajon sütni kezdjük. F?szerekkel ízesítjük, és többször meglocsoljuk az alaplével. Ami
Ugrás a lap tetejére >>