A lisztet a zsírral, sóval és a vízzel alaposan összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és olajjal megkent süt?lapra helyezzük. Ezután megkenjük a tésztát olívaolajjal, paradicsomp
Összegyúrjuk a tésztát és kelni hagyjuk. Olajban 5 percig pirítjuk a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét és a kakukkfüvet. Felforraljuk
A süt?t melegítsük el? 230 fokra.
A bacont és a gombát süssük meg az olajon kb. 5 perc alatt. A pizzalapot kenjük meg a s?rített paradicsommal, tegyük rá a gombát, a bac
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, puhára f?zzük, és áttörjük. Kevés tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az éleszt?t, és kovászt készítünk. Utána a tojássárgájáv
Els? lépésként el?készítjük a hozzávalókat. A póréhagymát, a zellert tisztítás után vastag szeletekre vágjuk, míg a vöröshagymát vékony szeletekre szeleteljük, a paprikát
A pizzalapra helyezzük rá a paradicsomot, a f?tt csirkemellet, a chorizót, a mozzarellát és az olajbogyót. Süssük készre.
el?készület: 10 perc, sütési id?: 30 perc.
A tésztát 4 részre osztjuk, kinyújtjuk és megkenjük ?ket paradicsomszósszal, erre kerül a kis darabokra vágott szalonna és a vékonyra szeletelt vöröshagyma. Sózzuk, borso
A lisztb?l só, tojás, vaj és az író hozzáadásával lágy tésztát dagasztunk, amikor elkészül fél órára h?t?be tesszük pihentetni. H?tés után kinyújtjuk a tésztát. Közben ne
Ugrás a lap tetejére >>