A húst nyílt szeletekre vágjuk, és egy kicsit kiklopfoljuk. Alufóliára tesszük, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a grillfűszert és a zselatinport. Felcsavarjuk, m
A halat 1 cm vastag, 3 cm széles csíkokra vágjuk, majd a bőrös felével lefelé, egy formába helyezzük. Az algalapot vízbe merítjük, majd a halra simítjuk. A m
A nyakról leszedjük a bőrt, vigyázva, hogy ne szakadjon el. Utána alufóliára téve szétnyitjuk. A hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. A gombát felszeletelj
A jérce bőrét leszedjük, kicsontozzuk, a mellehúsát kiveregetjük, a többit a borjúhússal együtt finomra daráljuk. Összedolgozzuk a tejszínnel, liszttel, toj
A malacról leszedjük a bőrt, 6 hússzeletet levágunk róla, és kiklopfoljuk. A maradék húst finomra daráljuk.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját össz
A pulyka bőrét leszedjük, 4 szelet húst levágunk, és kiveregetjük, a többit a borjúhússal együtt finomra daráljuk. Összedolgozzuk a tejszínnel, liszttel, to
A répát felkockázzuk, és a kukoricával és zöldborsóval együtt megpároljuk. Utána hozzáöntjük a besamel, tojás, tejszín és fűszerek keverékét.
A tész
Ugrás a lap tetejére >>