A húst nyílt szeletekre vágjuk, és egy kicsit kiklopfoljuk. Alufóliára tesszük, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a grillf?szert és a zselatinport. Felcsavarjuk, majd fél órát
A halat 1 cm vastag, 3 cm széles csíkokra vágjuk, majd a b?rös felével lefelé, egy formába helyezzük. Az algalapot vízbe merítjük, majd a halra simítjuk. A maradék halhús
A nyakról leszedjük a b?rt, vigyázva, hogy ne szakadjon el. Utána alufóliára téve szétnyitjuk. A hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. A gombát felszeleteljük, és a hagymá
A jérce b?rét leszedjük, kicsontozzuk, a mellehúsát kiveregetjük, a többit a borjúhússal együtt finomra daráljuk. Összedolgozzuk a tejszínnel, liszttel, tojássárgájával é
A malacról leszedjük a b?rt, 6 hússzeletet levágunk róla, és kiklopfoljuk. A maradék húst finomra daráljuk.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összedolgozzuk a dará
A pulyka b?rét leszedjük, 4 szelet húst levágunk, és kiveregetjük, a többit a borjúhússal együtt finomra daráljuk. Összedolgozzuk a tejszínnel, liszttel, tojássárgájával
A répát felkockázzuk, és a kukoricával és zöldborsóval együtt megpároljuk. Utána hozzáöntjük a besamel, tojás, tejszín és f?szerek keverékét.
A tésztát fél cm vastagra n
Ugrás a lap tetejére >>