El?készítési id?:20 perc+20 perc beáztatás
Teljes elkészítési id?:45 perc
1 A kínai gombát áztassuk be 20 percre, 625 ml forró vízzel leöntve egy tálban, majd sz?rjük l
Egy turmixba tesszük a tofut, a banánt, a málnát és a gyümölcslevet, majd az egészet összeturmixoljuk. Eközben a lenmagot összetörjük, ezt is az italba szórjuk, majd elos
El?készítési id?: 1 óra
Teljes el?készítési id?: 45 perc
A burgonyát vízben vagy g?zben pároljuk meg, hogy épp csak megpuhuljon. Ha elkészült sz?rjük le, 10 percig hagy
El?készítési id?:30 perc
Teljes elkészítési id?:15 perc
A szakáll eltávolítása után tisztítsuk meg a kagylókat. 10 percig áztassuk ?ket hideg vízbe, majd a vizet sz?rjü
El?készítési id?: 10 perc+pácolás
Teljes elkészítési id?: 8perc
Átöblítés után a fés?kagylókból távolítsuk el a sötét erezetet és szárítsuk fel papírkend?vel. Keverjük
El?készítési id?:20 perc
Teljes elkészítési id?:25 perc
1 A gombákat nedves papírtörl?vel töröljük meg, majd szárukkal együtt szeleteljük fel vékonyan.
2 Durvára aprít
El?készítési id?:25 perc
Teljes elkészítési id?:10 perc
1 Egy vokot hevítsünk fel forróra, öntsük bele az olajat, forgassuk körbe, hogy az oldala is olajos legyen. Két
A krumplit héjastul megf?zzük, majd meghámozzuk, és összetörjük. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, és megsózzuk. Összegyúrjuk az egészet, majd 10 hüvelykujjnyi vastag henge
Ugrás a lap tetejére >>