A mazsolát fél deci levesbe áztatjuk, a combokat pedig sózzuk, borsozzuk. Ezután vajon megpirítjuk őket, felöntjük a maradék levessel, és kb. fél órát így
Vörösboros páclevet készítünk, majd a gerincet és a combokat 3 napig pácoljuk benne. Utána a húsába szalonnadarabokat tűzünk, és 35 percig sütőben sütjü
A húst feldaraboljuk, és megsütjük a zsírban, hozzáadjuk a lisztet, a feldarabolt hagymát, fokhagymát, fűszereket, bort, és egy kevés vizet. Ha a hús félig p
A zöldségeket, fűszereket, ecetet feltesszük főni, és ha meghűlt, 2 napig pácoljuk benne a nyulat. Két nap elteltével a húst kiszedjük a pácból, beirdaljuk,
Készítsünk páclevet a hagymából, a zöldségekből, a babérlevéllel, borssal. Tegyük bele a húst, és öntsük fel vízzel, hogy ellepje. 2 napig tartsuk hidege
A sóval, valamint borssal befűszerezett nyulat süssük meg olívaolaj és vaj keverékében. A szaftjában pirítsuk meg a felszeletelt gombát, majd dolgozzuk hozzá
A zöldségeket felkockázzuk, majd felöntjük a vízzel és az ecettel, sózzuk, és ebben pácoljuk két napig a húst. Ezután vajban kb. 3/4 órát pároljuk lefedve
A megtisztított nyulat vágjuk 10 darabra, hintsük meg sóval, valamint borssal és az olajban negyed óra alatt süssük meg. Ezután dolgozzuk hozzá az összevágott
Ugrás a lap tetejére >>