Felszeletelt almát egy fél liter, sóval, citrom levével, cukorral egy darabka fahéjjal ízesített vízben puhára főzzük, és mixerrel elkeverjük. Vajból és lisztből rántást
Csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjuk, és zsírjában megpároljuk az ugyancsak csíkokra vágott paprikát. Ezután ráöntjük a beáztatott babot, és puhára főzzük. Tejföllel tá
A burgonyát, paprikát, paradicsomot és a zöldségeket felkarikázzuk. A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, rátesszük a húst, és a vegyes zöldséget, majd jól megpirítjuk.
E
Birset héjastól egy kevés vízben puhára főzzük, majd meghámozzuk, szitán áttörjük és sóval, borssal és cukorral ízesített borban megfőzzük. Tojássárgákat elkeverjük a tej
Forrosítsuk fel a wokot, olívaolajjal locsoljuk körbe és piritísuk meg benne a finomra vágott hagymát, sóval, borssal fűszerezzük, öntsük fel fehérborral, adjuk hozzá a z
Citrom levét és reszelt héját egy liter fahéjjal, sóval fűszerezett vízben felfőzzük.
Tojássárgákat elkeverjük cukorral, keverjünk hozzá néhány kanál meleg levest, majd
Kétfajta húst és a szalonnát megdaráljuk, hozzáadjuk a tojást, fűszereket, majd gombócokat formálunk belőle. Megpároljuk olajban a karikára vágott hagymát, megszórjuk sóv
Epret a vörös borban péppé főzzük, és szitán áttörjük. Hozzáadjuk a tejet, adunk hozzá egy csipet cukrot és sót.
Tejfölt összekeverjük a liszttel és a tojássárgákkal, a
Ugrás a lap tetejére >>