Els? lépésként a szezámolaj, a szójaszósz és a méz felhasználásával kikeverjük a páclevet, amiben alaposan megforgatjuk a csirkét és fél órára h?t?be tesszük. Egy nagy se
A tojást megf?zzük, majd apró darabokra vágjuk. Az almát és a húst vékonyan felszeleteljük, a salátát nagyobb darabokra tépkedjük. Az öntetet elkészítjük, és összeforgatj
F?zzük a tojásokat forrásban lév? vízben 6 percig. Az ananászból vágjunk 4-6, egyenként 1-2 cm vastagságú szeletet, és hámozzuk meg. Vágjuk fel kockákra. Csepegtessük le
A turmixba tesszük a szardellafilét, a zöldhagymát, a tárkonyt, a metél?hagymát, a petrezselymet, a majonézt, a joghurtot és az ecetet, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet
A csirkemellet és az avokádót csíkokra vágjuk. Következ? lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a borecetet, az olajat és a mustárt, majd ízlés
F?zd puhára ételízesít? porral f?szerezett vízben a babot. Sózd és karikázd fel a hagymát eközben.
Keverd simára az olívaolajat a borecettel, rozmaringot, oreganót, ?röl
A f?tt húst vágjuk kockákra. A krumplit pucoljuk meg, sós vízben pároljuk puhára és sz?rjük le.
A feldarabolt hagymát dolgozzuk össze a karikákra vágott uborkával, a met
Tojássárgáját a mustárral elkeverjük. Kevergetéssel az olajat is hozzáadjuk. Cukrot és citromlevet és beleöntjük. Szardellát szétpasszírozzuk, a fokhagymát összevágjuk, e
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom