A halfilét sózzuk, borsozzuk, majd a vörösborba pácoljuk 3-4 órán keresztül. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott répát és gyökeret, a babérlevet és a lestyánt, majd f?zni k
A megtisztított halat megf?szerezzük, felszeleteljük, és félretesszük. Bográcsban olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a hal csontjait és a fejét, vizet, citromlevet
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A beáztatott zsemlét összekeverjük a darált hússal, a felaprózott hagymával, a gombával,
A halat kifilézzük, felszeleteljük, lisztbe, majd tojásba mártjuk, végül megsütjük az olajban, és citrommártással tálaljuk, citromkarikával díszítjük.
A felszeletelt halra ecetet öntünk, fél órát állni hagyjuk, majd megsózzuk és 2 kanál vajon kb. 20 percig pirítjuk. A felszeletelt gombát a maradék vajon megpirítjuk, maj
Csukát megpucoljuk, fejét és uszonyait levágjuk. Belül sóval, borssal és majorannával bedörzsöljük. Aki szereti tehet bele egy kis fokhagymakrémet is, és szalonnacsíkokat
A hal fejét levágjuk, a vegyes zöldséggel együtt lábosba tesszük, és levest f?zünk bel?le. A húsát kifilézzük, majd kivajazott tepsibe tesszük. Felöntjük a borral és kevé
Halat gyengén bevagdossuk, majd sóval bedörzsöljük és szalonnát dugunk bele. Tepsiben zsírt olvasztunk fel, belefektetjük a halakat, és betoljuk a süt?be. Sütés közben tö
Ugrás a lap tetejére >>