Miközben a krumplit puhára f?zzük, a felcsíkozott húst megpirítjuk. A levesbe reszeljük a f?tt krumplit, majd miután felforrt, az egészet leturmixoljuk. A felaprózott hag
A zöldségeket feldaraboljuk, majd a hússal együtt egy lábosba tesszük, felöntjük másfél liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 35 percig lefedve f?zzük. Eközben egy tá
A foglyokat sózzuk, borsozzuk, majd szalonnával betekerjük, és vajon pirosra sütjük. Ezután mellétesszük az elnegyedelt hagymát, a borókabogyót és felöntjük a borral. Így
A megtisztított foglyot vajon párolni kezdjük, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és kevés vörösbort. Így készre pároljuk, a
Megtisztítjuk a szárnyasokat, megf?szerezzük, és pár percig süt?ben sütjük. A kelkáposzta leveleket sós vízben megf?zzük, majd zsírral bélelt tepsibe rakjuk ?ket, tetejük
A lencsét éjszakára beáztatjuk, a zöldségeket felcsíkozzuk, majd vajon megpároljuk ?ket. Ezután hozzáadjuk a lencsét és a levest, felforraljuk. Ezután rátesszük a besózot
A foglyok belsejét bedörzsöljük sóval, borssal, majd beletesszük a zsályákat, és kívülr?l 2-2 sonkaszeletbe tekerjük ?ket. Így megkötözzük, majd olajban barnára sütjük ?k
A foglyokat felnegyedeljük, besózzuk, és megpároljuk a vajban. Kiszedjük a húsokat, és a maradék vajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, felkockázott paradicsomot, és a
Ugrás a lap tetejére >>