A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az olajat felhevítjük, majd megfuttatjuk rajta. Rátesszük a rizst, majd üvegesre pároljuk. Sóval és sáfránnyal ízes
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, majd összekeverjük a liszttel, a vajjal és a sóval. Addig kelesztjük a tésztát, amíg kétszer akkor nem lesz. Eközben
A tojásokat keményre főzzük, héját leszedjük, majd kettévágjuk. A paprikát felcsíkozzuk, a hagymát felkarikázzuk, a salátát kis darabokra tépjük, majd ö
A nyulat sózzuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, rátesszük a szalonnát, majd beterítjük a darált hússal, az egészet feltekerjük, és megkötjük. Egy sütőed
A megtisztított galambot daraboljuk fel és az olajon 10 perc alatt süssük meg, majd dolgozzuk hozzá az összevágott hagymákat, a zúzott fokhagymát és a felkock
A madarat hideg vízben főzni kezdjük. A répákat és a karalábét feldaraboljuk, és a többi egészben hagyott zöldséggel együtt a galambhoz adjuk. Fűszerezzük
A megtisztított galambokat fűszerezzük sóval, valamint borssal, locsoljuk meg az olajjal és tegyük 8 percre előmelegített sütőbe. Ezután szeleteljük fel a mel
A gesztenyét villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a bort, 2 szem szegfűszeget, egy kevés cukrot, majd 10 percig lassan főzzük.
A zsemlét beáztatjuk a tejbe, ki
Ugrás a lap tetejére >>