A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az olajat felhevítjük, majd megfuttatjuk rajta. Rátesszük a rizst, majd üvegesre pároljuk. Sóval és sáfránnyal ízesítjük, hozzáöntj
Az éleszt?t a cukros tejben felfuttatjuk, majd összekeverjük a liszttel, a vajjal és a sóval. Addig kelesztjük a tésztát, amíg kétszer akkor nem lesz. Eközben a megmelegí
A tojásokat keményre f?zzük, héját leszedjük, majd kettévágjuk. A paprikát felcsíkozzuk, a hagymát felkarikázzuk, a salátát kis darabokra tépjük, majd összeforgatjuk a to
A nyulat sózzuk, megszórjuk a f?szerkeverékkel, rátesszük a szalonnát, majd beterítjük a darált hússal, az egészet feltekerjük, és megkötjük. Egy süt?edénybe tesszük a sz
A megtisztított galambot daraboljuk fel és az olajon 10 perc alatt süssük meg, majd dolgozzuk hozzá az összevágott hagymákat, a zúzott fokhagymát és a felkockázott répát.
A madarat hideg vízben f?zni kezdjük. A répákat és a karalábét feldaraboljuk, és a többi egészben hagyott zöldséggel együtt a galambhoz adjuk. F?szerezzük, majd amikor me
A megtisztított galambokat f?szerezzük sóval, valamint borssal, locsoljuk meg az olajjal és tegyük 8 percre el?melegített süt?be. Ezután szeleteljük fel a mellét.
Az öss
A gesztenyét villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a bort, 2 szem szegf?szeget, egy kevés cukrot, majd 10 percig lassan f?zzük.
A zsemlét beáztatjuk a tejbe, kicsavarjuk,
Ugrás a lap tetejére >>