A pulykamellett kiklopfoljuk, és megsózzuk. A hagymát felkarikázzuk, az almát cikkekre vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk, és beletesszük a húst. Tetejére
A megtisztított pulykát mossuk meg hideg vízben alaposan, majd sóval és kakukkfűvel dörzsöljük be jól. Szobahőmérsékletű vajjal kenjük be, majd tegyük eg
Sózzuk be a hússzeleteket. Egy tálban keverjük össze a reszelt sajtot, az olvasztott vajjal, sót, az ánizsmagot és a szerecsendió-virágot. Ezt a masszát osszuk
Felhevített olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a félkarikára vágott vöröshagymát,és ha a hagyma is lepirult a csíkokra vágott húst
Elkészítése ugyan az, mint a becsinált csirkének, csak itt pulykahúst használunk.
2 dl tejet 2 dl vízzel felforraljuk, sózzuk. Hozzáadjuk a kukoricadarát, elkeverjük, és megfőzzük. Mielőtt kihűlne formába öntjük. Amikor kihűlt szeletelni
A pulykamellet négy szeletre vágjuk, majd mindegyiket kiklopfoljuk, és besózzuk. A karfiolt szétszedjük, majd egy vízzel teli lábosba tesszük, és kb. 20 percig
A felkockázott húst olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén felkockázott paprikát, burgonyát, paradicsomot és a szószt, csirkehúslevest. Az egészet alap
Ugrás a lap tetejére >>