A kaprot, a póréhagymát, a zellert és a sárgarépát megmossuk, megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk. A vöröshagymát, az édesköménygumót is kis darabokra vágjuk.A bort fe
A rákokat tisztítsuk meg, öblítsük át, csöpögtessük le és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Ezután 5 perc alatt pirítsuk meg az olívaolajon, szedjük ki, a serpenyőbe p
Egy lábosba tesszük a zöldfűszereket, a citromlevet és a megtisztított kagylókat. Felöntjük egy liter vízzel, majd 5 percig főzzük, a rosszakat kidobjuk, levét leszűrjük.
A felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a gyömbért az olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felkockázott paprikát és az újhagymát. Néhány perc párolás után
Az osztrigát szalonnába csomagoljuk, 220 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
A szalonnát kettévágjuk, a 8 kagylót egy-egy fél szelet szalonnacsíkba csomagolunk, és megtűzzük. 220 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
Az articsókát leszűrjük és darabokra vágjuk. A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A felaprított zöldhagymát 2 percig süssük a vajon, majd keverjük hozzá
A garnélarákokat az olívaolajjal, a fokhagymával, a sóval és a borssal összekeverjük. A pizzalapon az articsókaszívet, és a kaliforniai paprikát elrendezzük. A rákos keve
Ugrás a lap tetejére >>