A megtisztított nyulat vágjuk fel, pácoljuk be a mustárral és hagyjuk így egy-két órán át.
Locsoljunk olívaolajat egy t?zálló tál aljába, tegyük bele a felszeletelt para
A szarvascombból nyolc egyforma nagyságú szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, majd vékony csíkokra szelt füstölt szalonnával megt?zdeljük. Megsózzuk, meghintjük törött b
A nyulat bepácoljuk, majd húsába szalonna és fokhagymadarabokat t?zünk. Megf?szerezzük, nyársra húzzuk, és megsütjük. Közben többször meglocsoljuk.
Feldarabolva, mandulá
Vágjuk fel a nyulat 8-10 részre és f?szerezzük sóval és borssal.
A szilvát vágjuk ketté és szedjük ki a magját.
A nyúl mindkét oldalát az olajban pirítsuk meg 10 perc a
A hagymák alját keresztben bevágjuk, miután megtisztítottuk, majd forró vízben 5 percig f?zzük ?ket. A mazsolát fél órára el?re beáztatjuk, a feldarabolt nyulat pedig lis
A megtisztított mezei nyulat kicsontozzuk és jól beszórjuk sóval, valamint borssal.
A többi húst és a szalonnát pácoljuk be sóval, borssal, kakukkf?vel, borókabogyóval,
A megtisztított nyulat daraboljuk fel 10 részre, f?szerezzük sóval, borssal és süssük meg jól minden oldalát. Ezután dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát és a gombákat.
A bort és a leves felét felforraljuk, majd beletesszük a felszeletelt húst és hagymát, sózzuk, borsozzuk, és kb. egy órát f?zzük. Amikor a hús megpuhult, a levét lesz?rjü
Ugrás a lap tetejére >>