A nyúlgerincet megtisztítjuk, bevagdossuk, majd a vágatokba tűzzük a szalonnaszeleteket, és megsütjük.
A petrezselymet felaprítjuk, majd a gombára szórjuk,
A felkockázott húst a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és a fűszereket. Néhány perc pirítás után meghintjük a liszttel, majd felö
A hagymát felaprítjuk, forró zsíron megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst. Körbepirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd 1 dl bort adunk hozz
Tegyük egy tálba a nyulat, az olajat, a sumacot, és forgassuk össze. Tegyük 2 órára a hűtőbe. Melegítsük elő a grillsütőt. Forraljunk vizet egy lábosban, t
Egy tálban összekeverjük a húst a tojással, a fűszerekkel, sózzuk, borsozzuk, majd négy részre osztjuk, és mindegyikből egy-egy pogácsát csinálunk. Két-ké
A feldarabolt húst olajban 5 percig pirítjuk, majd kisebb lángon még 5 percig sütjük, és félretesszük. A felaprózott hagyma felét az olajban kevés vízzel meg
A húst hideg vízben főzni kezdjük, sózzuk, és hozzáadjuk az ételízesítőt. Amikor megpuhult, felcsíkozzuk. A gyümölcsöt kockákra vágjuk. A bort elkeverjü
A húst sózzuk, borsozzuk, a forró olajon átpirítjuk, majd sütőben 40 percig sütjük. Közben többször meglocsoljuk.
Az almát és körtét meghámozzuk, magjá
Ugrás a lap tetejére >>